Ötletek a fogadáshoz az Nfl

A vadonatúj San francisco 49ers a legújabb Eagles-szel foglalkozik egy lelkes NFC Title Online játék visszavágóján a 13. napon. Az új Eagles kompaktabb, 2,5 területű kedvencei a korai sorozatnak. A Week-end Night Sports azonban a Chiefs-et fogja látni, amikor 5,5 ponttal állsz a Packers ellen a rajtvonalban. A SuperBook 5. hónapjának NFL esélyes mezőnyében még nincs mód. A Chicago (0-cuatro SU/0-3-step one ATS) különösen nagy esélyt fújt az év első győzelmére. A legújabb Holds 28-7-tel járult hozzá a Denverhez a harmadik negyed végén, majd szinte mindent egyenesen visszaadott.

  • Mint a legtöbb atlétikai ember, a tevékenységekből mindig az a lényeg, hogy sokkal több pontot szerezzünk, mint a legtöbb más, az adott időpontban megjelölt fél, mi korunk, 60 perc.
  • Valószínűleg lenyűgöző lesz látni, ahogy a sportfogadások megváltoztatják a legújabb szortimentet, köszönhetően a több kulcsfontosságú mennyiségnek, hogy egy olyan főműsoridős videojátékot tudjanak birtokolni, amelynek sok kétmódszeres akciót kellene megvalósítania.
  • A környezetbarát Bay (6-6 SU/7-5 ATS) továbbra is előttük játssza a 14. napi mérkőzést.
  • Beszéljen mindenről távol az NFL-vonalaktól és lehetőségektől, a különböző típusú NFL-fogadásoktól és.

A pénzvonalat illetően 57%-os téttől, 62%-tól pedig 62%-tól Vegasban van. Nico Collins Amikor TD (+110) próbálja meg használni a valódi adakozás szót a ma esti sportolók kellékeinél, és a fogadók megkóstolják a friss texasiakat. A Colts irányítója, Jonathan Taylor emellett rengeteg tétet lát a Playeren, így megszerezheti az eredeti TD mezőt. A nyilvános tét százalékos aránya a fogadások azon része, amelyet egy kiváló sportfogadó egy bizonyos tétre játszik. Az egyes videojátékokon megtett tétek összegét százalékban tesztelik. Például a vadonatúj Baltimore Ravens a friss Cleveland Browns ellen játszik.

Nfl Consensus Selections: Nfl Societal Betting Picks | promóciós kód william hill

A BetMGM promóciós kód william hill pedig a mai napon megteheti, hogy a 49ers hagyatékában cuatro/1-re hivatkozott, és a 2. lépésen kívül pénzt kért. Ha meg kell céloznia a teljes játékot, akkor a fogadások feletti/alacsonyabb fogadások személyesen Önnek szól. Az ilyen típusú fogadások magukban foglalják annak előrejelzését, hogy egy adott videojáték-statisztika hajlamos-e túllépni egy előre meghatározott értéket, vagy sem. Ezek közül próbál egy kicsit több izgalom, a szakaszban adja fogadás volt a saját gázolás érdekében. Ez a folyamat stabilizálja a vadonatúj eseményt, a pár szervezettől kezdve egészen a kedvencig, aki egy adott mennyiségű kérdésből kell keresni.

Tennessee Titans In the Chicago Bears Odds And you will Selections, 1. hónap

promóciós kód william hill

Tanuld meg a helyi terület kiválasztását, és ha nem tanulsz, készíts fel egy játékost, aki minden megtalálásnál elkezdhet. Az új DFS-optimalizáló fantasztikus tulajdonsága, hogy a vadonatúj NFL előszezonban is a legjobban működne, hatalmas előnyt nyújtva az álomlistához. Az NFL előszezon kemény szakasza próbálja megérteni, hogy a kipróbálásra kerül a sor, ahol a DFS előszezon optimalizálója lép be. Az előrejelzések nem állandóan közvetlenek, ennek ellenére jó előrejelzést készíthet, ha megnézi néhány ponton, befolyásolja a játékot.A Traces előrejelzési szolgáltatója rendkívüli megbízhatósági pontszámmal rendelkezik.

A legjobb sportfogadási webhelyek

Csak az számít, ha kétségtelenül megtalálja a csapatot a nyereményért vagy a veszteségért. Tájékoztatás Az amerikai játék körvonalai fontosak az akciókba való bejutáshoz, különösen akkor, ha kosárlabdázni szeretne, és esetleg sporteseményekre készül. A tippek első lépéseként meg kell érteni a sportfogadás körvonalait. Houston egy héttel ezelőtt a -dos-hoz ment, majd az ebédben visszament -1-re.

A DFS-válogatásokkal, tanácsokkal, előrejelzésekkel és esetleg optimalizálókkal számos kellékre fogadhat az NFL kedvenc résztvevőinek. Spread fogadás esetén megpróbálja megjósolni, mennyire romantikus, különben milyen hosszúságú volt a videojáték minősítésétől eltekintve a legújabb hagyaték. De egy jó pénzes téttel egyszerűen fogadhat arra, hogy melyik csapat hajlamos egy bizonyos játék megnyerésére. Ugyanúgy, mint szinte minden más online sportfogadónál, a Caesars kezdeti befizetése az Ön fiókoldalát használja.Ez azt jelenti, hogy be kell jelentkeznie a saját Caesars fiókjába, és elérheti a vadonatúj pénzügyi javaslatokat tartalmazó weboldalt, ahol jó üzletet tud létrehozni. Miután pénzt utalt át Caesars tagságában, elkezdhet játszani, és további online játékra is fogadhat az adott helyzeten belül.

Tevékenységek Piaci lefedettség

promóciós kód william hill

A Moneyline fogadók szintén a legújabb Beasts-re támaszkodnak, amelyek 62%-kal rendelkeznek a bérletekből és 60%-a készpénzből New Yorkba. A friss New Orleans-i szentek a 10 út között vannak, amelyeket előnyben részesítenek a Néhány nappal az első lépésben, miközben felfedezik a szokásos 12 hónapot az NFC déli riválisával, Atlantával szemben. A friss Orleans tavaly mindkét játékszezonra felosztotta a kollekciót, de ami nem a QB Jameis Winston és a sztár WR Michael Thomas volt, mindketten kárt szenvedtek. A friss Saints mindkettőt megkapja a pályafutása hétvégéjén, miközben egy lelkes Atlanta-biztonsággal kell szembenézniük, amely nem beszélt a beállós Deion Jonesról. Az új New orleans saints 1. lépéssel az adakozással szemben a Falcons elleni előző öt online meccsükön, Ön pedig 14 lépésben 3. lépést tehet meg az előző 17 online játékukon belül a friss NFC Southerntől távol eső közösségek ellen. Látnunk kell, hogy a New Orleans-i szentek a saját kosárlabdájának mindkét fél számára előírják ezt, mert érzik az előnyt a lövészárkokban.